Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/festival/public_html/front/core/statisticsController.php on line 19Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/festival/public_html/front/core/statisticsController.php on line 19 Festivalul Roman - Zalău | Zalăul, vedetă de televiziune

Festivalul Roman Zalau porolissum

Zalăul, vedetă de televiziune

Zalăul, vedetă de televiziune

În perioada 10 - 13 iulie, au avut loc filmările pentru o emisiune turistică în care Zalăul și Festivalul Roman Zalău Porolissum vor fi vedete.

 

Echipa de filmare, însoțită de doi reprezentanți ai Primăriei, au vizitat municipiul, împrejurimile sale și situl arheologic de la Porolissum, încercând să surprindă ceea ce are Zalăul de oferit pe plan turistic.

 

Acțiunea este parte a proiectului "Promovarea Festivalului Roman Zalău Porolissum - instrument de promovare a siturilor arheologice locale".

 

Emisiunea va fi difuzată în luna septembrie 2012, la o televiziune cu acoperire națională, înainte de Festivalul Roman din 21 - 23 septembrie și va fi o invitație adresată publicului de a veni la Zalău.

 

Pentru a afla data exactă, ora și postul de televiziune la care Zalăul va fi vedetă, urmăriți acest site.

 

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter și veți fi la curent cu ultimele informații.

Abonare

Abonare prin RSS
Lupa CapitolinaLupte între daci și romani la Porolissum